Запис Детальніше

Оптимізація технології виробництва хлібопекарських дріжджів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація технології виробництва хлібопекарських дріжджів
 
Creator Кравченко, О. М.
Решетняк, Н. В.
Огурцов, Олександр Миколайович
 
Subject промисловість харчова
культивування промислове
мікроорганізми патогенні
кислота ортофосфорна
 
Date 2019-05-29T08:54:12Z
2019-05-29T08:54:12Z
2017
 
Type Thesis
 
Identifier Кравченко О. М. Оптимізація технології виробництва хлібопекарських дріжджів / О. М. Кравченко, Н. В. Решетняк, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 305.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41443
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"