Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи 1 за темою "Основні концепції програмування. Розробка та графічне подання алгоритмів" з курсу "Алгоритмізація та програмування. Частина 1"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи 1 за темою "Основні концепції програмування. Розробка та графічне подання алгоритмів" з курсу "Алгоритмізація та програмування. Частина 1"
 
Creator Іванов, Лев Вадимович
Білова, Марія Олексіївна
 
Subject методичні вказівки
системи числення
забезпечення програмне
системи операційні
система файлова
файли текстові
файли бінарні
мови програмування
інформатика
інтерпретатори
компілятори
алгоритми
Microsoft Visual Studio
 
Description У методичних вказівках подано шістндцять індивідуальних варіантів завдань. У цілому методичні вказівки будуть корисні студентам різних спеціальностей і форм навчання, які вивчають мову С ++.
 
Date 2019-05-29T11:09:17Z
2019-05-29T11:09:17Z
2019
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи 1 за темою "Основні концепції програмування. Розробка та графічне подання алгоритмів" з курсу "Алгоритмізація та програмування. Частина 1 [Електронний ресурс] : для студентів спец. 122 "Комп'ютерні науки" / уклад.: Л. В. Іванов, М. О. Білова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2019. – 30 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41448
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41448
 
Language uk
 
Format application/pdf