Запис Детальніше

Підвищення показників безпеки ковбасних виробів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення показників безпеки ковбасних виробів
 
Creator Никоненко, К. С.
Бєлінська, Анна Павлівна
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
 
Subject продукти харчові
продукція м'ясна
нітрит натрію
канцерогени
кислота аскорбінова
 
Date 2019-05-27T11:47:09Z
2019-05-27T11:47:09Z
2017
 
Type Thesis
 
Identifier Никоненко К. С. Підвищення показників безпеки ковбасних виробів / К. С. Никоненко, А. П. Бєлінська, Т. О. Овсяннікова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 324.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41360
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"