Запис Детальніше

Новий тип жирів спеціального призначення у складі хлібобулочних виробів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новий тип жирів спеціального призначення у складі хлібобулочних виробів
 
Creator Литвиненко, Олена Анатоліївна
Куниця, К. В.
Удовенко, О. О.
Гладкий, Федір Федорович
 
Subject транс-ізомери
кислоти жирні
саломас
 
Date 2019-05-28T07:43:23Z
2019-05-28T07:43:23Z
2017
 
Type Thesis
 
Identifier Новий тип жирів спеціального призначення у складі хлібобулочних виробів / О. А. Литвиненко [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 313.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41384
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"