Новий тип жирів спеціального призначення у складі хлібобулочних виробів
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Новий тип жирів спеціального призначення у складі хлібобулочних виробів
|
|
Creator |
Литвиненко, Олена Анатоліївна
Куниця, К. В. Удовенко, О. О. Гладкий, Федір Федорович |
|
Subject |
транс-ізомери
кислоти жирні саломас |
|
Date |
2019-05-28T07:43:23Z
2019-05-28T07:43:23Z 2017 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Новий тип жирів спеціального призначення у складі хлібобулочних виробів / О. А. Литвиненко [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 313.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41384 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|