Запис Детальніше

Деякі питання визначення властивостей хліба

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Деякі питання визначення властивостей хліба
 
Creator Руднева, Л. Л.
Бухкало, Світлана Іванівна
Гринько, Н. В.
 
Subject харчування здорове
олія лляна
поліненасичені жирні кислоти
жмих лляний
цінність харчова
 
Date 2019-06-07T09:22:55Z
2019-06-07T09:22:55Z
2019
 
Type Thesis
 
Identifier Руднева Л. Л. Деякі питання визначення властивостей хліба / Л. Л. Руднева, С. І. Бухкало, Н. В. Гринько // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 329.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41591
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"