Деякі питання визначення властивостей хліба
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Деякі питання визначення властивостей хліба
|
|
Creator |
Руднева, Л. Л.
Бухкало, Світлана Іванівна Гринько, Н. В. |
|
Subject |
харчування здорове
олія лляна поліненасичені жирні кислоти жмих лляний цінність харчова |
|
Date |
2019-06-07T09:22:55Z
2019-06-07T09:22:55Z 2019 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Руднева Л. Л. Деякі питання визначення властивостей хліба / Л. Л. Руднева, С. І. Бухкало, Н. В. Гринько // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 329.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41591 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|