Запис Детальніше

Методи оцінки та аналізу конкурентоспроможності продукції підприємства в системі управління якістю

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи оцінки та аналізу конкурентоспроможності продукції підприємства в системі управління якістю
 
Creator Шипков, Дмитро Олександрович
Білоцерківський, Олександр Борисович
 
Subject продукція підприємства
конкурентоспроможність
методики оцінки
традиційний метод
маркетинговий підхід
виробничий підхід
мобільні телефони
метод рівня розвитку
таксономічний показник
якість товару
 
Description У роботі науково обгрунтовано теоретико-методичні та прикладні засади підвищення конкурентоспроможності продукції. Розглянуто поняття "конкурентоспроможність". Виділено три групи методів оцінки конкурентоспроможності продукції. Як приклад здійснено впорядкування різних марок мобільних телефонів на основі методу рівня розвитку. Визначено найбільш конкурентоспроможний та якісний мобільний телефон.
 
Date 2019-06-07T08:04:45Z
2019-06-07T08:04:45Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Шипков Д. Методи оцінки та аналізу конкурентоспроможності продукції підприємства в системі управління якістю / Д. Шипков, О. Б. Білоцерківський // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 1 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 207-208.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41581
orcid.org/0000-0003-4707-7964
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"