Методи оцінки та аналізу конкурентоспроможності продукції підприємства в системі управління якістю
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методи оцінки та аналізу конкурентоспроможності продукції підприємства в системі управління якістю
|
|
Creator |
Шипков, Дмитро Олександрович
Білоцерківський, Олександр Борисович |
|
Subject |
продукція підприємства
конкурентоспроможність методики оцінки традиційний метод маркетинговий підхід виробничий підхід мобільні телефони метод рівня розвитку таксономічний показник якість товару |
|
Description |
У роботі науково обгрунтовано теоретико-методичні та прикладні засади підвищення конкурентоспроможності продукції. Розглянуто поняття "конкурентоспроможність". Виділено три групи методів оцінки конкурентоспроможності продукції. Як приклад здійснено впорядкування різних марок мобільних телефонів на основі методу рівня розвитку. Визначено найбільш конкурентоспроможний та якісний мобільний телефон.
|
|
Date |
2019-06-07T08:04:45Z
2019-06-07T08:04:45Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Шипков Д. Методи оцінки та аналізу конкурентоспроможності продукції підприємства в системі управління якістю / Д. Шипков, О. Б. Білоцерківський // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 1 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 207-208.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41581 orcid.org/0000-0003-4707-7964 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|