Запис Детальніше

Using ultrasound velocity in liquids as rapidly measurable parameter for food safety information systems

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Using ultrasound velocity in liquids as rapidly measurable parameter for food safety information systems
 
Creator Yin, He
Afaneh, A.
Kalashnikov, A. N.
 
Description Abstract – Information systems dedicated to food safety include many parameters, and some of them can be difficult to rapidly measure in the field using inexpensive instrumentation. Use of the ultrasound velocity as such an information parameter is discussed here along with some preliminary experimental data that backs this use.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2012-09-20T07:34:44Z
2012-09-20T07:34:44Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Yin, He. Using ultrasound velocity in liquids as rapidly measurable parameter for food safety information systems [Текст] / H. Yin, A. Afaneh, A.N. Kalashnikov // Сучасні інформаційні системи і технології : матеріали Першої міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 15-18 травня 2012 р. / Ред.кол.: А.С. Довбиш, О.А. Борисенко, І.В. Баранова. — Суми : СумДУ, 2012. — C. 179.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28810
 
Language en