|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Удосконалення біотехнології виробництва м'якого сиру з використанням сироваткового парапродукту харчування
|
|
Creator |
Бурлуцька, Тетяна Сергіївна
Бєлих, Ірина Анатоліївна
Огурцов, Олександр Миколайович
|
|
Subject |
молоко козяче
якість продукції
конкурентоспроможність
|
|
Date |
2019-06-11T08:51:31Z
2019-06-11T08:51:31Z
2017
|
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бурлуцька Т. С. Удосконалення біотехнології виробництва м'якого сиру з використанням сироваткового парапродукту харчування / Т. С. Бурлуцька, І. А. Бєлих, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 293.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41650
|
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|