Запис Детальніше

Удосконалення біотехнології виробництва м'якого сиру з використанням сироваткового парапродукту харчування

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення біотехнології виробництва м'якого сиру з використанням сироваткового парапродукту харчування
 
Creator Бурлуцька, Тетяна Сергіївна
Бєлих, Ірина Анатоліївна
Огурцов, Олександр Миколайович
 
Subject молоко козяче
якість продукції
конкурентоспроможність
 
Date 2019-06-11T08:51:31Z
2019-06-11T08:51:31Z
2017
 
Type Thesis
 
Identifier Бурлуцька Т. С. Удосконалення біотехнології виробництва м'якого сиру з використанням сироваткового парапродукту харчування / Т. С. Бурлуцька, І. А. Бєлих, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 293.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41650
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"