|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Окисна стабільність цукеркової маси на основі суміші насіння олійних культур
|
|
Creator |
Бочкарев, С. В.
Кричковська, Лідія Василівна
Матвеєва, Т. В.
|
|
Subject |
харчування раціональне
спортсмен
продукт білково-жировий
органолептика
токоферол
антиоксидант
олія соняшникова
|
|
Date |
2019-06-11T09:03:18Z
2019-06-11T09:03:18Z
2017
|
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бочкарев С. В. Окисна стабільність цукеркової маси на основі суміші насіння олійних культур / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, Т. В. Матвеєва // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 292.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41653
|
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|