Запис Детальніше

Окисна стабільність цукеркової маси на основі суміші насіння олійних культур

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Окисна стабільність цукеркової маси на основі суміші насіння олійних культур
 
Creator Бочкарев, С. В.
Кричковська, Лідія Василівна
Матвеєва, Т. В.
 
Subject харчування раціональне
спортсмен
продукт білково-жировий
органолептика
токоферол
антиоксидант
олія соняшникова
 
Date 2019-06-11T09:03:18Z
2019-06-11T09:03:18Z
2017
 
Type Thesis
 
Identifier Бочкарев С. В. Окисна стабільність цукеркової маси на основі суміші насіння олійних культур / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, Т. В. Матвеєва // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 292.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41653
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"