Використання β-каротину у харчовій промисловості
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання β-каротину у харчовій промисловості
|
|
Creator |
Голобородько, Д. С.
Бєлінська, Анна Павлівна |
|
Subject |
барвник натуральний
антиоксидант продукти харчові харчування здорове токоферол кислота аскорбінова мікронутрієнти |
|
Date |
2019-06-11T08:22:05Z
2019-06-11T08:22:05Z 2017 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Голобородько Д. С. Використання β-каротину у харчовій промисловості / Д. С. Голобородько, А. П. Бєлінська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 294.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41647 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|