Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану
Evaluation of competitiveness of enterprises engaged in hotel-restaurant business when drafting a business plan |
|
Creator |
Якименко-Терещенко, Наталія Василівна
|
|
Subject |
бізнес-план
конкурентоспроможність факторний аналіз business plan competitiveness factor analysis |
|
Description |
У статті розглянуто підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств готельноресторанного бізнесу. Акцентовано увагу на доцільності проведення та етапах оцінки впливу чинників на формування конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
The article considers approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business. Attention is drawn to the expediency of conduction and stages of evaluation the influence of factors on the formation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business. |
|
Date |
2019-06-19T13:10:45Z
2019-06-19T13:10:45Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Якименко-Терещенко Н. В. Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану [Електронний ресурс] / Н. В. Якименко-Терещенко // Інфраструктура ринку : електрон. наук.-практ. журн. – 2018. – Вип. 24. – С. 299-303. – URI: http://www.market-infr.od.ua/journals/2018/24_2018_ukr/52.pdf, вільний (дата звернення 19.06.2019 р.).
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41747 orcid.org/0000-0003-2927-7989 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
|
|