Запис Детальніше

Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану
Evaluation of competitiveness of enterprises engaged in hotel-restaurant business when drafting a business plan
 
Creator Якименко-Терещенко, Наталія Василівна
 
Subject бізнес-план
конкурентоспроможність
факторний аналіз
business plan
competitiveness
factor analysis
 
Description У статті розглянуто підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств готельноресторанного бізнесу. Акцентовано увагу на доцільності проведення та етапах оцінки впливу чинників на формування конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
The article considers approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business. Attention is drawn to the expediency of conduction and stages of evaluation the influence of factors on the formation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business.
 
Date 2019-06-19T13:10:45Z
2019-06-19T13:10:45Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Якименко-Терещенко Н. В. Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану [Електронний ресурс] / Н. В. Якименко-Терещенко // Інфраструктура ринку : електрон. наук.-практ. журн. – 2018. – Вип. 24. – С. 299-303. – URI: http://www.market-infr.od.ua/journals/2018/24_2018_ukr/52.pdf, вільний (дата звернення 19.06.2019 р.).
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41747
orcid.org/0000-0003-2927-7989
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій