Запис Детальніше

Моніторинг у системі управління ринковою вартістю підприємств кейтерингового бізнесу

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моніторинг у системі управління ринковою вартістю підприємств кейтерингового бізнесу
Monitoring in management system of market value of catering business
 
Creator Єршова, Наталя Юріївна
Ткаченко, Марина Олексіївна
Сиром'ятникова, Оксана Валеріївна
 
Subject моніторинг
оцінка ринкової вартості
система управління ресторанна галузь
кейтеринг
ресторанний бізнес
monitoring
estimation of market value
management system
restaurant industry
catering
 
Description Стаття присвячена питанням вдосконалення інструментарію управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. У дослідженні обґрунтовано доцільність обрання вартісно-орієнтованої концепції управління та запропоновано впровадження моніторингу в систему управління ринковою вартістю кейтерингових підприємств.
The article deals with the questions of improvement the management tool of hotel-restaurant business enterprises. The choice of market value-oriented management conception is justified and the implementation of monitoring to the management system of market value of catering enterprises is recommended in research.
 
Date 2019-06-21T10:03:42Z
2019-06-21T10:03:42Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Єршова Н. Ю. Моніторинг у системі управління ринковою вартістю підприємств кейтерингового бізнесу [Електронний ресурс] / Н. Ю. Єршова, М. О. Ткаченко, О. В. Сиром'ятникова // Економіка та суспільство = Economy and Society : електрон. наук. фахове вид. – 2018. – Вип. 18. – С. 411-417. – URI: http://economyandsociety.in.ua/journal/18_ukr/57.pdf, вільний (дата звернення 21.06.2019 р.).
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41777
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Мукачівський державний університет