Запис Детальніше

Популяризація наукових математичних знань серед студентів-першокурсників математичних спеціальностей в процесі вивчення курсу "Вступ до спеціальності математика"

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Популяризація наукових математичних знань серед студентів-першокурсників математичних спеціальностей в процесі вивчення курсу "Вступ до спеціальності математика"
 
Creator Лисенко, І. М.
 
Subject популяризація наукових математичних знань
зміст математичної освіти
курс "Вступ до спеціальності МАТЕМАТИКА"
майбутній учитель математики
популяризация научных математических знаний
содержание математического образования
курс "Введение в специальность МАТЕМАТИКА"
будущий учитель математики
popularizing scientific mathematical knowledge
mathematical education content
mathematical education content
Introduction to the specialty MATHEMATICS course
future math teacher
378-057.875
 
Description Обговорюється потреба в оновленні змісту математичної освіти в системі підготовки майбутнього вчителя математики в умовах педагогічного університету, в популяризації наукових математичних знань серед першокурсників, в якісній науково-популярній україномовній літературі з математики, в книгах для математичної самоосвіти вчителів та учнів, в книгах для читання. Пропонується система заходів для посилення мотиваційних основ для ефективного і результативного навчального процесу.
Обсуждается потребность в обновлении содержания математического образования в системе подготовки будущего учителя математики в условиях педагогического университета, в популяризации научных математических знаний среди первокурсников, в качественной научно-популярной украиноязычной литературе по математике, в книгах для самообразования учителей и учеников, в книгах для чтения. Предлагается система мероприятий для усиления мотивационных оснований для эффективного и результативного учебного процесса.
The paper discusses the need for updating the contents of mathematical education in the math teacher training system in a pedagogical university, popularizing scientific mathematical knowledge among first-year students and the need for high-quality Ukrainian popular science literature in mathematics, books for mathematical self-education of teachers and pupils, and books for reading. The system of measures is proposed to strengthen the motivational framework for an effective and efficient learning process.
 
Date 2019-06-24T11:58:34Z
2019-06-24T11:58:34Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Лисенко, І. М. Популяризація наукових математичних знань серед студентів-першокурсників математичних спеціальностей в процесі вивчення курсу "Вступ до спеціальності математика" / І. М. Лисенко // Наукові записки [Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова]. Серія : Педагогічні науки : [збірник наукових статей]. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2018. – Вип. СXХХХI (141). – С. 121-130.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/24885
 
Language uk
 
Publisher НПУ імені М. П. Драгоманова