Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи "Ознайомлення з програмою курсу "Захист у надзвичайних ситуаціях"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання самостійної роботи "Ознайомлення з програмою курсу "Захист у надзвичайних ситуаціях"
 
Creator Бахарєва, Ганна Юріївна
 
Subject методичні вказівки
робота самостійна
ситуація надзвичайна
інформування
оповіщення
споруди захисні
евакуація
захист інженерний
захист медичний
захист біологічний
захист радіаційний
захист хімічний
об'єкт господарювання
стійкість роботи
 
Description Методичні вказівки створені для можливості ознайомлення студентів із курсом, який їм викладається у 7-му семестрі у рамках підготовки "Бакалавр" зі спеціальності 263 "Цивільна безпека". Це необхідно для того, щоб студент самостійно міг ознайомитися із програмою курсу та його головними питаннями задля кращого вивчення предмету. На початку методичних вказівок надано головний теоретичний матеріал курсу "Захист у надзвичайних ситуаціях". Також методичні вказівки включають в себе перелік усіх тем курсу "Захист у надзвичайних ситуаціях" та теми рефератів у рамках цього курсу. Окрім того, у методичних вказівках прописані мета курсу та компетенції з результатами навчання, які студент отримає в результаті вивчення даного курсу. Це надасть змогу студентові чітко самостійно зрозуміти та усвідомити, для чого потрібно вивчати даний курс.
 
Date 2019-06-26T06:58:05Z
2019-06-26T06:58:05Z
2018
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до виконання самостійної роботи "Ознайомлення з програмою курсу "Захист у надзвичайних ситуаціях" : з курсу "Захист у надзвичайних ситуаціях»" для студентів спеціальності 263 "Цивільна безпека" / уклад. Г. Ю. Бахарєва ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 25 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41836
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"