Запис Детальніше

Моделі ціноутворення для підприємств ресторанного бізнесу

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделі ціноутворення для підприємств ресторанного бізнесу
 
Creator Давидюк, Тетяна Вікторівна
 
Subject ресторанний бізнес
цінова політика
ціноутворення
 
Date 2019-06-25T09:28:01Z
2019-06-25T09:28:01Z
2019
 
Type Thesis
 
Identifier Давидюк Т. В. Моделі ціноутворення для підприємств ресторанного бізнесу / Т. В. Давидюк // Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : матеріали 1-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 квітня 2019 р. – Херсон : Вишемирський В. С., 2019. – С. 109-111.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41824
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Херсонський національний технічний університет