МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (В ЗАКЛАДАХ РОЗМІЩЕННЯ)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (В ЗАКЛАДАХ РОЗМІЩЕННЯ)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа)
|
|
Creator |
Сегеда, І.В.
|
|
Subject |
План 2019
|
|
Date |
2019-06-30
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/53580/1/2019%20%D0%A1%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%B4%D0%B0%20%D0%9C%D0%A0%20%D0%B4%D0%BE%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8.doc
Сегеда, І.В. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (В ЗАКЛАДАХ РОЗМІЩЕННЯ)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/53580/
|
|