Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (В ЗАКЛАДАХ РОЗМІЩЕННЯ)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241  Готельно-ресторанна справа)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (В ЗАКЛАДАХ РОЗМІЩЕННЯ)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241  Готельно-ресторанна справа)
 
Creator Сегеда, І.В.
 
Subject План 2019
 
Date 2019-06-30
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/53580/1/2019%20%D0%A1%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%B4%D0%B0%20%D0%9C%D0%A0%20%D0%B4%D0%BE%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8.doc
Сегеда, І.В. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (В ЗАКЛАДАХ РОЗМІЩЕННЯ)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241  Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/53580/