Запис Детальніше

Техніко-економічне обґрунтування інженерних рішень

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Техніко-економічне обґрунтування інженерних рішень
 
Creator Невлюдов, І. Ш.
 
Description У підручнику приведено основні розрахункові аспекти організації сучасних промислових виробництв галузі радіоелектронного приладобудування. Представлені та детально розібрані приклади розрахунку показників організації виробничих процесів зазначеної галузі, розрахунку показників радіоелектронних приладів, як об’єктів виробництва, та розрахунку показників обладнання та засобів автоматизації сучасних виробництв. Теоретичні відомості підкріплені детально розібраними прикладами розв’язання реальних практичних задач, а також варіантами завдань для самостійного розв’язання.
Навчальний посібник призначено для підготовки фахівців в галузі знань «Автоматизація та приладобудування», «Електроніка та телекомунікації». Може бути корисний аспірантам та фахівцям в промисловості, робота яких пов’язана з розробкою та організацією виробництв галузі радіоелектронного приладобудування.
 
Date 2019-07-01T11:49:42Z
2019-07-01T11:49:42Z
2019-05-30
 
Type Book
 
Identifier Невлюдов І. Ш. Техніко-економічне обґрунтування інженерних рішень: Підручник / І.Ш. Невлюдов. – Кривий Ріг : Криворізький коледж НАУ, 2019. – 448 с.
http://openarchive.nure.ua/handle/document/9539
 
Language uk
 
Publisher Криворізький коледж НАУ