Запис Детальніше

Технічні засоби автоматизації

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технічні засоби автоматизації
 
Creator Невлюдов, І. Ш.
Андрусевич, А. О.
Филипенко, О. І.
Демська, Н. П.
Новоселов, С. П.
 
Description .
У підручнику розглянуто нижній рівень ієрархічної структури управління технологічними процесами, яку складають технологічні операції, функціонування яких базується на отриманні даних від джерел інформації, що описує стан її виходів і окремих пристроїв, яка передається у вигляді електричних, пневматичних, гідравлічних і інших сигналів. Це рівень вимірювальних приладів і виконавчих механізмів. Основною метою створення даного підручника є вивчення теоретичних основ технічних засобів автоматизації, різних аспектів використання технічних засобів автоматизації в промисловості.
Вивчення технічних засобів автоматизації, зокрема, виконавчих механізмів і регулюючих органів, що застосовується для функціонування АСУ ТС, є однією з основ в процесі підготовки фахівців спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, практична діяльність яких орієнтована на обслуговування, автоматизацію та створення комп’ютерно-інтегрованих технологій та промислової автоматики.
Підручник призначено для підготовки фахівців в галузі знань «Автоматизація та приладобудування», «Електроніка та телекомунікації». Може бути корисний аспірантам та фахівцям в промисловості, робота яких пов’язана з розробкою та організацією виробництв галузі радіоелектронного приладобудування.
 
Date 2019-07-01T11:51:01Z
2019-07-01T11:51:01Z
2019-06-11
 
Type Book
 
Identifier Технічні засоби автоматизації: Підручник / І.Ш. Невлюдов, А.О. Андрусевич, О.І. Филипенко, Н.П. Демська, С.П. Новоселов. – Кривий Ріг : Криворізький коледж НАУ, 2019. – 366 с.
http://openarchive.nure.ua/handle/document/9540
 
Language uk
 
Publisher Кривий Ріг : Криворізький коледж НАУ