Запис Детальніше

Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації
 
Creator Невлюдов, І. Ш.
 
Description У підручнику викладено питання з організації сучасних виробництв радіоелектронного приладобудування, а саме основні типи та організаційні форми виробництв, виробнича структура сучасних виробництв, організація праці та завдання виробничих підрозділів, основні відомості, класифікація та принципи організації виробничих процесів. Розглянуто процеси автоматизації виробничих процесів, приведена інформація, яка дає уявлення про стратегію автоматизації виробництв та рівні автоматизації, гнучкі автоматизовані виробництва та інтегровані виробничі комплекси, системи малої автоматизації, новітні тенденції автоматизації сучасних виробництв у вказаній галузі. Приведені відомості з сучасного обладнання та засобів автоматизації виробництв радіоелектронного приладобудування. Розглянуто основні вимоги до засобів та обладнання, наведено критерії вибору технічних засобів автоматизації та системи керування обладнанням.
Підручник призначено для підготовки фахівців в галузі знань «Автоматизація та приладобудування», «Електроніка та телекомунікації». Може бути корисним аспірантам та фахівця в промисловості, пов’язаних з розробкою, виробництвом та експлуатацією нової техніки.
 
Date 2019-07-05T10:43:01Z
2019-07-05T10:43:01Z
2017
 
Type Book
 
Identifier Невлюдов І.Ш. Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації: Підручник. – Кривий Ріг: КК НАУ, 2017. – 444 с.
http://openarchive.nure.ua/handle/document/9556
 
Language uk
 
Publisher Криворізький коледж НАУ