Запис Детальніше

Дипломне поектування для студентів усіх форм навчання спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дипломне поектування для студентів усіх форм навчання спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
 
Creator Невлюдов, І. Ш.
Андрусевич, А. О.
Токарєва, О. В.
Пономарьова, Г. В.
 
Description У посібнику наведені загальні вимоги до організації і проведення дипломного проектування, основні вимоги до виконання атестаційної роботи (проекту) здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», рекомендації щодо оформлення та проектування, а також стислий довідковий матеріал щодо змісту розрахункової частини роботи з прикладами.
Рекомендується студентам денної та заочної форм навчання спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
 
Date 2019-07-05T10:45:06Z
2019-07-05T10:45:06Z
2016
 
Type Book
 
Identifier Дипломне поектування для студентів усіх форм навчання спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»: Навч. посібник / І.Ш. Невлюдов, А.О. Андрусевич, О.В. Токарєва, Г.В. Пономарьова. – К. : пр. Космонавта Комарова, 1, 2016. - 245 с.
http://openarchive.nure.ua/handle/document/9558
 
Language uk
 
Publisher НАУ