Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа і 242 - Туризм).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/53716/
|
|
| Title |
Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа і 242 - Туризм).
|
|
| Creator |
Александрова, С.А.
Сегеда, І.В. |
|
| Subject |
241 Гостинично ресторанное дело
242 Туризм |
|
| Date |
2019
|
|
| Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Language |
uk
|
|
| Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/53716/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20319%20%D0%9C%20%D0%B4%D0%BE%20%20%D0%A0%D0%93%D0%A0%20%D0%95%D0%9F%202019.pdf
Александрова, С.А. и Сегеда, І.В. (2019) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа і 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе) |
|