Запис Детальніше

Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/53717/
 
Title Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм).
 
Creator Абрамов, В.В.
Баландіна, І.С.
Полчанінова, І.Л.
 
Subject 242 Туризм
 
Date 2019
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/53717/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20413%20%D0%9C%20%D0%92%D0%B8%D1%80%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%A2%D0%A3%D0%A0.pdf
Абрамов, В.В. и Баландіна, І.С. и Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)