Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/53717/
|
|
| Title |
Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм).
|
|
| Creator |
Абрамов, В.В.
Баландіна, І.С. Полчанінова, І.Л. |
|
| Subject |
242 Туризм
|
|
| Date |
2019
|
|
| Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Language |
uk
|
|
| Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/53717/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20413%20%D0%9C%20%D0%92%D0%B8%D1%80%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%A2%D0%A3%D0%A0.pdf
Абрамов, В.В. и Баландіна, І.С. и Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе) |
|