Запис Детальніше

Методичні рекомендації до лабораторних робіт із навчальної дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/53762/
 
Title Методичні рекомендації до лабораторних робіт із навчальної дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа).
 
Creator Александрова, С.А.
Оболенцева, Л.В.
 
Subject 241 Гостинично ресторанное дело
 
Date 2019
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/53762/1/2019%20317%D0%9C%20%D1%80%D0%B5%D0%BF.pdf
Александрова, С.А. и Оболенцева, Л.В. (2019) Методичні рекомендації до лабораторних робіт із навчальної дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)