Запис Детальніше

Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 – Сфера обслуговування).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/53764/
 
Title Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 – Сфера обслуговування).
 
Creator Андренко, І.Б.
 
Subject 241 Гостинично ресторанное дело
 
Date 2019
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/53764/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20320%20%D0%9C%20%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%20%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%20%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%20%D0%93%D0%A0%D0%A1.pdf
Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 – Сфера обслуговування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)