Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр галузі знань 24 – Сфера обслуговування» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа».
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/53765/
|
|
| Title |
Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр галузі знань 24 – Сфера обслуговування» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа».
|
|
| Creator |
Андренко, І.Б.
|
|
| Subject |
241 Гостинично ресторанное дело
|
|
| Date |
2019
|
|
| Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Language |
uk
|
|
| Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/53765/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%20322%D0%9C.pdf
Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр галузі знань 24 – Сфера обслуговування» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа». [Образовательные ресурсы] (В прессе) |
|