Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання рівня підготовки бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування».
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/53766/
|
|
| Title |
Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання рівня підготовки бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування».
|
|
| Creator |
Андренко, І.Б.
|
|
| Subject |
241 Гостинично ресторанное дело
|
|
| Date |
2019
|
|
| Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Language |
uk
|
|
| Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/53766/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20321%D0%9C%20.pdf
Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання рівня підготовки бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування». [Образовательные ресурсы] (В прессе) |
|