Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання рівня підготовки бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування».
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/53766/
|
|
Title |
Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання рівня підготовки бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування».
|
|
Creator |
Андренко, І.Б.
|
|
Subject |
241 Гостинично ресторанное дело
|
|
Date |
2019
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/53766/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20321%D0%9C%20.pdf
Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання рівня підготовки бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування». [Образовательные ресурсы] (В прессе) |
|