Запис Детальніше

Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання рівня підготовки бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування».

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/53766/
 
Title Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання рівня підготовки бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування».
 
Creator Андренко, І.Б.
 
Subject 241 Гостинично ресторанное дело
 
Date 2019
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/53766/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20321%D0%9C%20.pdf
Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання рівня підготовки бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування». [Образовательные ресурсы] (В прессе)