Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241–Готельно-ресторанна справа)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/54017/
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241–Готельно-ресторанна справа)
 
Creator Крайнюк, Л. М.
Баландіна, І. С.
 
Subject План 2019
 
Date 2019-09-26
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Language ru
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/54017/1/2019%20%D0%B4%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%B0%20%D0%92%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%202%20%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81.doc
Крайнюк, Л. М. и Баландіна, І. С. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241–Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)