Запис Детальніше

Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів
Эффективность использования антиадгезионной покрытия форм для производства мясных хлебов
Efficiency antyadheziynoho coverage forms for the production of meat loaves
 
Creator Орлов, Л. О.
Орлов, Л. А.
Orlov, L.
Яровий, В. Л.
Яровой, В. Л.
Yaroviy, V.
Янковий, М. Г.
Янковой, Н. Г.
Jankoviy, M.
 
Subject М'ясні хлібці
адгезія
фарш
Мясные хлебцы
адгезия
фарш
Meat loaves
adhesion
stuffing
 
Description Наведено аналіз використання антиадгезійного покриття форм при виробництві м'ясних хлібів. Висвітлено його переваги та недоліки. Обгрунтовано залежність сили адгезії від реологічних властивостей фаршу.
Приведен анализ использования антиадгезионной покрытия форм при производстве мясных хлебов. Освещены его преимущества и недостатки. Обоснована зависимость силы адгезии от реологических свойств фарша.
The analysis of antyadheziynoho coverage forms in the production of meat loaves. Deals with its advantages and disadvantages. The dependence of adhesion strength on the rheological properties of meat.
 
Date 2012-02-10T08:13:39Z
2012-02-10T08:13:39Z
1994
 
Type Article
 
Identifier Харчова промисловість: міжвідом. тематич. наук. зб. Вип. 42 / М-во вищої і середн. освіти УРСР; ред. колегія : КТІХП. - К.: Урожай, 1996.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/214
 
Language other