Запис Детальніше

Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів
Определение реологических характеристик фарша при производстве мясных хлебов
Determination of rheological characteristics in the production of minced meat loaves
 
Creator Орлов, Л. О.
Орлов, Л. А.
Orlov, L.
Яровий, В. Л.
Яровой, В. Л.
Yaroviy, V.
Янковий, М. Г.
Янковой, Н. Г.
Jankoviy, M.
 
Subject м'ясний хліб
фарш
реологічна характеристика
готовий продукт
мясной хлеб
фарш
реологическая характеристика
готовый продукт
meat loaves
stuffing
rheological characteristics
finished product
 
Description Наведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.
Приведены основные формулы для определения реологических характеристик мясного фарша. Освещены особенности формования мясных хлебов под давлением. Обоснованы выводы об основных структурно-механических свойствах фарша от которых зависит качество готового продукта.
The basic formula for determining the rheological characteristics of ground beef. Features of the formation of meat loaves under pressure. Grounded conclusions about the basic structural and mechanical properties of meat, which depend on the quality of the finished product.
 
Date 2012-02-10T11:55:34Z
2012-02-10T11:55:34Z
1994
 
Type Article
 
Identifier Орлов, Л. О. Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Харчова промисловість. – 1994. - Вип. 42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
 
Language other