Запис Детальніше

Дослідження процесів екстрагування цукру нейромережевими методами для задач технологічного моніторингу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесів екстрагування цукру нейромережевими методами для задач технологічного моніторингу
Исследование процессов экстрагирования сахара нейросетевыми методами для задач технологического мониторинга
Investigation of the processes of extraction of sugar neural network method for the monitoring process
 
Creator Зігунов, О. М.
Зигунов, А. Н.
Zigunov, O.
Кишенько, В. Д.
Кишенько, В. Д.
Kyshenko, V.
 
Subject технологічний моніторинг
карта Кохонена
цукрове виробництво
технологический мониторинг
карта Кохонена
сахарное производство
technological monitoring
Kohonen map
sugar production
 
Description В даній статті розглядається аналіз технологічного процесу екстрагування цукру методом карт Кохонена на часових рядах змінювання параметрів дифузійного відділення цукрового заводу. Визначено інтенсивність впливу технологічних змінних на протікання процесу для вирішення задач технологічного моніторингу.
В данной статье рассматривается анализ технологического процесса экстрагирования сахара методом карт Кохонена на временных рядах изменения параметров диффузионного отделения сахарного завода. Определена интенсивность влияния технологических переменных на протекание процесса для решения задач технологического мониторинга.
In this article the analysis of the process of extracting sugar by Kohonen maps on time series variation of the parameters of the diffusion separation of the sugar factory. Determined the intensity of the impact of technological variables on the flow of the process for solving technological monitoring.
 
Date 2012-02-13T11:33:29Z
2012-02-13T11:33:29Z
2010
 
Identifier Зігунов, О. М. Дослідження процесів екстрагування цукру нейромережевими методами для задач технологічного моніторингу / О. М. Зігунов, В. Д. Кишенько // Харчова промисловість. – 2010. - №9. – с. 155-159.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/223
 
Language uk_UK