Запис Детальніше

Дикорослі рослини – можливий шлях збалансування харчового раціону

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дикорослі рослини – можливий шлях збалансування харчового раціону
Дикорастущие растения – возможный путь сбалансирования пищевого рациона
Wild vegetables - possible way to the balancing of dietary intake
 
Creator Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Бабіч, О. В.
Бабич, О. В.
Babich, O. V.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
 
Subject хліб
хлеб
bread
рослини
плоди
овочі
норми харчування
растения
плоды
овощи
нормы питания
plants
fruits
vegetables
standard nutrition
 
Description Статтю присвячено вивченню стану споживання фруктів і овочів населенням України. Наведено дані щодо перспективності використання дикорослих рослин для поліпшення харчового раціону.
Статья посвящена изучению состояния потребления фруктов и овощей населением Украины. Приведены данные относительно перспективности использования дикорастущих растений для улучшения пищевого рациона.
This article is devoted to the analyses of the state of fruit and vegetable consumption by the people of Ukraine. There are facts about wild vegetables perspective usage for the improvement of the dietary intake.
 
Date 2012-02-27T10:16:46Z
2012-02-27T10:16:46Z
2012
 
Identifier Махинько, В. М. Дикорослі рослини ─ можливий шлях збалансування харчового раціону [Текст] / В. М. Махинько, О. В. Бабіч, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. – N5. – С. 3─4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/340
 
Language other