Запис Детальніше

Маффин - новый продукт кондитерских изделий на рынке Украины

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Маффин - новый продукт кондитерских изделий на рынке Украины
Muffin is a new product of Ukraine's confectionery market
Мафін - новий кондитерський виріб на ринку України
 
Creator Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Лазоренко, Н. П.
Lazorenko, N.
 
Subject Маффин, физиологично-функциональный ингредиент, сахарный диабет, целиакия.
Muffin, physiological, functional ingredient, diabetes, celiac disease.
Мафін, фізіологічно функціональний інгредієнт, діабет, целіакія.
 
Description В статье представлена история происхождения маффинов, их отличие от кексов, наведена технология производства маффинов. Представлены новые виды маффинов для больных сахарным диабетом и целиакией.
У статті представлена історія походження мафінів, їх відмінність від кексів, наведена технологія виробництва мафінів. Представлені нові види маффінів для хворих на цукровий діабет та целіакію.
The article presents the history of origin of muffins and their differences from cakes, introduces the technology of production of muffins. New types of muffins for patients with diabetes and celiac disease are presented.
 
Publisher Продукты и ингредиенты
 
Date 2012-02-27T19:30:53Z
2012-02-27T19:30:53Z
2009
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/345
 
Language other
 
Relation № 10;С. 12-13