Маффин - новый продукт кондитерских изделий на рынке Украины
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Маффин - новый продукт кондитерских изделий на рынке Украины
Muffin is a new product of Ukraine's confectionery market Мафін - новий кондитерський виріб на ринку України |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A. Лазоренко, Н. П. Lazorenko, N. |
|
Subject |
Маффин, физиологично-функциональный ингредиент, сахарный диабет, целиакия.
Muffin, physiological, functional ingredient, diabetes, celiac disease. Мафін, фізіологічно функціональний інгредієнт, діабет, целіакія. |
|
Description |
В статье представлена история происхождения маффинов, их отличие от кексов, наведена технология производства маффинов. Представлены новые виды маффинов для больных сахарным диабетом и целиакией. У статті представлена історія походження мафінів, їх відмінність від кексів, наведена технологія виробництва мафінів. Представлені нові види маффінів для хворих на цукровий діабет та целіакію. The article presents the history of origin of muffins and their differences from cakes, introduces the technology of production of muffins. New types of muffins for patients with diabetes and celiac disease are presented. |
|
Publisher |
Продукты и ингредиенты
|
|
Date |
2012-02-27T19:30:53Z
2012-02-27T19:30:53Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/345
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 10;С. 12-13
|
|