Запис Детальніше

Використання лактулози при виробництві кексів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання лактулози при виробництві кексів
Использование лактулозы при производстве кексов
Using of lactulose in the production of cakes
 
Creator Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Лазоренко, Н. П.
Lazorenko, N.
Дорохович, А. М.
Лазоренко, Н. П.
 
Subject лактулоза
пребіотик
функціональний харчовий продукт
лактулоза
пребиотик
функциональный пищевой продукт
lactulose
prebiotic
functional food product
 
Description У даній статті представленні результати досліджень впливу концентрату лактулози «Лар» при виробництві кексів на їх структурно-механічні та органолептичні показники тіста і готових виробів.
В данной статье представлены результаты исследований влияния концентрата лактулозы "Лар" при производстве кексов на их структурно - механические и органолептические показатели теста и готовых изделий.
This article presents the results of studies of the impact of lactulose "Lar" concentrate in the production of cakes to their structural and mechanical properties and organoleptic parameters of dough and finished products.
 
Date 2012-02-27T19:46:15Z
2012-02-27T19:46:15Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. Н. Використання лактулози при виробництві кексів / А. Н. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. - № 2. – С. 3-5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/346
 
Language uk_UK