Використання лактулози при виробництві кексів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання лактулози при виробництві кексів
Использование лактулозы при производстве кексов Using of lactulose in the production of cakes |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A. Лазоренко, Н. П. Lazorenko, N. Дорохович, А. М. Лазоренко, Н. П. |
|
Subject |
лактулоза
пребіотик функціональний харчовий продукт лактулоза пребиотик функциональный пищевой продукт lactulose prebiotic functional food product |
|
Description |
У даній статті представленні результати досліджень впливу концентрату лактулози «Лар» при виробництві кексів на їх структурно-механічні та органолептичні показники тіста і готових виробів. В данной статье представлены результаты исследований влияния концентрата лактулозы "Лар" при производстве кексов на их структурно - механические и органолептические показатели теста и готовых изделий. This article presents the results of studies of the impact of lactulose "Lar" concentrate in the production of cakes to their structural and mechanical properties and organoleptic parameters of dough and finished products. |
|
Date |
2012-02-27T19:46:15Z
2012-02-27T19:46:15Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. Н. Використання лактулози при виробництві кексів / А. Н. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. - № 2. – С. 3-5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/346 |
|
Language |
uk_UK
|
|