Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба
Особенности технологического процесса производства безбелкового хлеба Features for technological process of production exalbuminous вread |
|
Creator |
Грищенко, А. М
Грищенко, А. Н. Grischenko, A. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Михонік, Л. А. Михоник, Л. А. Mykhonik, L. |
|
Subject |
Фенілкетонурія, крохмаль, камедь гуару, камедь ксантану.
Фенилкетонурия, крахмал, камедь гуара, камедь ксантана. Phenylketonuria, starch, guar gum, xanthane gum. |
|
Description |
Досліджено особливості виготовлення безбілкового хліба з крохмалю.
Исследованы особенности производства безбелкового хлеба из крахмала. Features of manufacture exalbuminous bread from starch are investigated. |
|
Date |
2012-03-09T04:23:49Z
2012-03-09T04:23:49Z 2010 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/406
|
|
Language |
uk_UK
|
|