Запис Детальніше

Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба
Особенности технологического процесса производства безбелкового хлеба
Features for technological process of production exalbuminous вread
 
Creator Грищенко, А. М
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
 
Subject Фенілкетонурія, крохмаль, камедь гуару, камедь ксантану.
Фенилкетонурия, крахмал, камедь гуара, камедь ксантана.
Phenylketonuria, starch, guar gum, xanthane gum.
 
Description Досліджено особливості виготовлення безбілкового хліба з крохмалю.
Исследованы особенности производства безбелкового хлеба из крахмала.
Features of manufacture exalbuminous bread from starch are investigated.
 
Date 2012-03-09T04:23:49Z
2012-03-09T04:23:49Z
2010
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/406
 
Language uk_UK