Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів
Разработка новых видов безбелковых хлебобулочных изделий Design and development of new species of exalbuminous bread |
|
Creator |
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н. Grischenko, A. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
безбілковий хліб
безбелковый хлеб gluten-free-bread глютен безглютеновий хліб глютен безглютеновый хлеб gluten exalbuminous bread |
|
Description |
Розглянуто проблеми cтворення нових видів безбілкових продуктів харчування без глютену. Такі вироби призначені для хворих на фенілкетонурію та целіакію. Запропоновано нову технологію безбілкового безглютенового хліба на основі суміші картопляного та кукурудзяного крохмалів. Розраховано харчову та енергетичну цінність нового хліба.
Рассмотрена проблема создания новых видов безбелковых продуктов питания не содержащих глютена. Такие изделеия предназначены для больных фенилкетонурией и целиакией. In this article was studied the problem about new gluten-free products. Dietary products without аn albumen and without a gluten made on the basis of different types of starches and intended for patients with a phenylketonuria and coeliac disease. Recipes of the new gluten-free bread have been developed. |
|
Date |
2012-03-09T04:33:00Z
2012-03-09T04:33:00Z 2010 |
|
Identifier |
Дробот, В. І. Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2010. – Т. 1, Вип. № 38. – С. 164–167.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/407 |
|
Language |
uk_UK
|
|