Запис Детальніше

Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів
Разработка новых видов безбелковых хлебобулочных изделий
Design and development of new species of exalbuminous bread
 
Creator Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject безбілковий хліб
безбелковый хлеб
gluten-free-bread
глютен
безглютеновий хліб
глютен
безглютеновый хлеб
gluten
exalbuminous bread
 
Description Розглянуто проблеми cтворення нових видів безбілкових продуктів харчування без глютену. Такі вироби призначені для хворих на фенілкетонурію та целіакію. Запропоновано нову технологію безбілкового безглютенового хліба на основі суміші картопляного та кукурудзяного крохмалів. Розраховано харчову та енергетичну цінність нового хліба.
Рассмотрена проблема создания новых видов безбелковых продуктов питания не содержащих глютена. Такие изделеия предназначены для больных фенилкетонурией и целиакией.
In this article was studied the problem about new gluten-free products. Dietary products without аn albumen and without a gluten made on the basis of different types of starches and intended for patients with a phenylketonuria and coeliac disease. Recipes of the new gluten-free bread have been developed.
 
Date 2012-03-09T04:33:00Z
2012-03-09T04:33:00Z
2010
 
Identifier Дробот, В. І. Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2010. – Т. 1, Вип. № 38. – С. 164–167.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/407
 
Language uk_UK