Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію
Требования к качеству хлебобулочных изделий для больных на целиакию Requirements to quality of bakery products for patients on gluten-free diet |
|
Creator |
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н. Grischenko, A. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
целіакія
безглютенова дієта глютен целиакия безглютеновая диета глютен coeliac disease gluten-free diet gluten |
|
Description |
Розглянуто проблематику захворювання на целіакію. Зроблено огляд літературних джерел щодо вимог до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію.
Рассмотрена проблема заболевания целиакией. Приведены литературные данные о требованиях к диетическим изделиям для больных целиакией. The literary data about requirements to dietary products for patients on gluten-free diet. |
|
Date |
2012-03-09T04:41:15Z
2012-03-09T04:41:15Z 2009 |
|
Identifier |
Дробот, В. І. Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 33–34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/408 |
|
Language |
uk_UK
|
|