Запис Детальніше

Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію
Требования к качеству хлебобулочных изделий для больных на целиакию
Requirements to quality of bakery products for patients on gluten-free diet
 
Creator Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject целіакія
безглютенова дієта
глютен
целиакия
безглютеновая диета
глютен
coeliac disease
gluten-free diet
gluten
 
Description Розглянуто проблематику захворювання на целіакію. Зроблено огляд літературних джерел щодо вимог до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію.
Рассмотрена проблема заболевания целиакией. Приведены литературные данные о требованиях к диетическим изделиям для больных целиакией.
The literary data about requirements to dietary products for patients on gluten-free diet.
 
Date 2012-03-09T04:41:15Z
2012-03-09T04:41:15Z
2009
 
Identifier Дробот, В. І. Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 33–34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/408
 
Language uk_UK