Запис Детальніше

Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів
Изучение возможности использования пектинсодержащих пюре в технологиях кондитерских отделочных полуфабрикатов
A study of possibility of the use of pektinsoderzhaschikh puree is in technologies of pastry finishings ready-to-cook foods
 
Creator Камбулова (Чудік), Ю. В.
Камбулова (Чудик), Ю. В.
Kambulova (Chudik), J.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Осіпенко, У. С.
Осипенко, У. С.
Osipenko, U.
 
Subject кондитерські оздоблювальні напівфабрикати
білкові і вершкові креми
морквяне і гарбузове пюре
пектин
кондитерские отделочные полуфабрикаты
белковые и сливочные кремы
морковное и тыквенное пюре
пектин
pastry finishings ready-to-cook foods
albuminous and creamy creams
carrot and pumpkin puree
pectin
 
Description Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і пектину.
Проведен комплекс исследований по усовершенствованию технологий кондитерских отделочных полуфабрикатов на основе гидролизованного овощного пюре и пектина.
The complex of researches is conducted on the improvement of technologies of pastry finishings ready-to-cook foods on the basis of the hydrolyzed vegetable puree and pectin.
 
Date 2012-03-10T19:19:34Z
2012-03-10T19:19:34Z
2010
 
Identifier Камбулова(Чудік), Ю. В. Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатівС.14-18 / Ю. В. Камбулова, І. О. Крапивницька, В. І. Оболкіна, У. С. Осипенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 12. - С. 14-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/jspui/handle/123456789/423
 
Language uk_UK