Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів
Изучение возможности использования пектинсодержащих пюре в технологиях кондитерских отделочных полуфабрикатов A study of possibility of the use of pektinsoderzhaschikh puree is in technologies of pastry finishings ready-to-cook foods |
|
Creator |
Камбулова (Чудік), Ю. В.
Камбулова (Чудик), Ю. В. Kambulova (Chudik), J. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Осіпенко, У. С. Осипенко, У. С. Osipenko, U. |
|
Subject |
кондитерські оздоблювальні напівфабрикати
білкові і вершкові креми морквяне і гарбузове пюре пектин кондитерские отделочные полуфабрикаты белковые и сливочные кремы морковное и тыквенное пюре пектин pastry finishings ready-to-cook foods albuminous and creamy creams carrot and pumpkin puree pectin |
|
Description |
Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і пектину.
Проведен комплекс исследований по усовершенствованию технологий кондитерских отделочных полуфабрикатов на основе гидролизованного овощного пюре и пектина. The complex of researches is conducted on the improvement of technologies of pastry finishings ready-to-cook foods on the basis of the hydrolyzed vegetable puree and pectin. |
|
Date |
2012-03-10T19:19:34Z
2012-03-10T19:19:34Z 2010 |
|
Identifier |
Камбулова(Чудік), Ю. В. Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатівС.14-18 / Ю. В. Камбулова, І. О. Крапивницька, В. І. Оболкіна, У. С. Осипенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 12. - С. 14-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/jspui/handle/123456789/423 |
|
Language |
uk_UK
|
|