Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів
Использование овощных пюре для создания кондитерских гелеобразных отделочных полуфабрикатов Use of vegetable purees for creation of pastry gel finishings ready-to-cook foods |
|
Creator |
Камбулова (Чудік), Ю. В.
Камбулова (Чудик), Ю. В. Kambulova (Chudik), J. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Свідерко, О. В. Свидерко, О. В. Sviderko, O. |
|
Subject |
драглеподібні кондитерські оздоблювальні напівфабрикати
морквяне і гарбузове пюре модифікований крохмаль гелеобразные кондитерские отделочные полуфабрикаты морковное и тыквенное пюре модифицированный крахмал gel pastry shops are finishings ready-to-cook foods carrot and pumpkin puree modified starch |
|
Description |
Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і використанням в якості структуроутворювача кукурудзяного крохмалю, модифікованого кислотою.
Проведен комплекс исследований по усовершенствованию технологий кондитерских отделочных полуфабрикатов на основе гидролизованного овощного пюре с использованием кукурузного модифицированного крахмала. The complex of researches is conducted on the improvement of technologies of pastry finishings ready-to-cook foods on the basis of the hydrolyzed vegetable puree with the use of the corn modified starch. |
|
Date |
2012-03-10T19:23:44Z
2012-03-10T19:23:44Z 2011 |
|
Identifier |
Камбулова (Чудік), Ю. В. Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів / Ю. В. Камбулова (Чудік), Т. А. Сильчук, О. В. Свідерко // 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/424 |
|
Language |
uk_UK
|
|