Запис Детальніше

Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів
Использование овощных пюре для создания кондитерских гелеобразных отделочных полуфабрикатов
Use of vegetable purees for creation of pastry gel finishings ready-to-cook foods
 
Creator Камбулова (Чудік), Ю. В.
Камбулова (Чудик), Ю. В.
Kambulova (Chudik), J.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Свідерко, О. В.
Свидерко, О. В.
Sviderko, O.
 
Subject драглеподібні кондитерські оздоблювальні напівфабрикати
морквяне і гарбузове пюре
модифікований крохмаль
гелеобразные кондитерские отделочные полуфабрикаты
морковное и тыквенное пюре
модифицированный крахмал
gel pastry shops are finishings ready-to-cook foods
carrot and pumpkin puree
modified starch
 
Description Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і використанням в якості структуроутворювача кукурудзяного крохмалю, модифікованого кислотою.
Проведен комплекс исследований по усовершенствованию технологий кондитерских отделочных полуфабрикатов на основе гидролизованного овощного пюре с использованием кукурузного модифицированного крахмала.
The complex of researches is conducted on the improvement of technologies of pastry finishings ready-to-cook foods on the basis of the hydrolyzed vegetable puree with the use of the corn modified starch.
 
Date 2012-03-10T19:23:44Z
2012-03-10T19:23:44Z
2011
 
Identifier Камбулова (Чудік), Ю. В. Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів / Ю. В. Камбулова (Чудік), Т. А. Сильчук, О. В. Свідерко // 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/424
 
Language uk_UK