Запис Детальніше

Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем
Содержание фитина и минеральных веществ в хлебе с хмелем
The content of phythyne and mineral substances in the bread with hops
 
Creator Рак, В. П.
Рак, В. П.
Rak, V.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Назар, М. І.
Назар, М. И.
Nazar, M.
Баранов, В. І.
Баранов, В. И.
Baranov, V.
 
Subject хміль
хмелеві закваски
вміст фітину
мінеральні речовини
хмель
хмелевые закваски
содержание фитина
минеральные вещества
hop
hop leavens
phythyne content
mineral substances
 
Description Встановлено, що внесення хмелю у кількості 0,08 % до маси борошна у вигляді відвару не впливає на вміст у хлібі кальцію та калію. Використання хмелевих заквасок знижує вміст фітину в хлібі, що сприятиме засвоєнню мінеральних речовин.
Установлено, что внесение хмеля в количестве 0,08 % к массе муки в виде отвара не влияет на содержание в хлебе кальция и калия. Использование хмелевых заквасок снижает содержание фитина в хлебе, что будет способствовать усвоению минеральных веществ.
It has been proven that addition of hop in quantity 0.08 % to the mass flour in broth hind does not influence to the Ca and K content on bread. Using of hop leavens decreases content of phythyne in bread, that encourages mineral substances assimilation.
 
Date 2012-03-20T17:49:46Z
2012-03-20T17:49:46Z
2010
 
Identifier Рак, В. П. Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем / В. П. Рак, М. І. Назар, В. Г. Юрчак, В. І. Баранов // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 33. – С. 55-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/474
 
Language uk_UK