Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем
Содержание фитина и минеральных веществ в хлебе с хмелем The content of phythyne and mineral substances in the bread with hops |
|
Creator |
Рак, В. П.
Рак, В. П. Rak, V. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Назар, М. І. Назар, М. И. Nazar, M. Баранов, В. І. Баранов, В. И. Baranov, V. |
|
Subject |
хміль
хмелеві закваски вміст фітину мінеральні речовини хмель хмелевые закваски содержание фитина минеральные вещества hop hop leavens phythyne content mineral substances |
|
Description |
Встановлено, що внесення хмелю у кількості 0,08 % до маси борошна у вигляді відвару не впливає на вміст у хлібі кальцію та калію. Використання хмелевих заквасок знижує вміст фітину в хлібі, що сприятиме засвоєнню мінеральних речовин.
Установлено, что внесение хмеля в количестве 0,08 % к массе муки в виде отвара не влияет на содержание в хлебе кальция и калия. Использование хмелевых заквасок снижает содержание фитина в хлебе, что будет способствовать усвоению минеральных веществ. It has been proven that addition of hop in quantity 0.08 % to the mass flour in broth hind does not influence to the Ca and K content on bread. Using of hop leavens decreases content of phythyne in bread, that encourages mineral substances assimilation. |
|
Date |
2012-03-20T17:49:46Z
2012-03-20T17:49:46Z 2010 |
|
Identifier |
Рак, В. П. Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем / В. П. Рак, М. І. Назар, В. Г. Юрчак, В. І. Баранов // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 33. – С. 55-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/474 |
|
Language |
uk_UK
|
|