Запис Детальніше

Кріоскопічна температура сумішей на основі сиру кисломолочного

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кріоскопічна температура сумішей на основі сиру кисломолочного
Криоскопическая температура смесей на основе творога
Determination of cryoscopic temperature of mixtures is on the basis of cheese soul-milk
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Тимчук, А. В.
Тимчук, А. В.
Tymchuk, A.
 
Subject кріоскопічна температура
суміші на основі сиру кисломолочного з рослинними інгредієнтами
заморожування
борошно рисове та борошно рисове екструзійне
Криоскопическая температура
смеси на основе творога с растительными ингредиентами
замораживания
мука рисовая и мука рисовое экструзионная
cryoscopic temperature
mixtures on the basis of cheese soul-milk with vegetable ingredients
freezings
a flour is rice and flour rice ekstruziyne
 
Description У статті наведено результати вимірювань кріоскопічних температур сумішей на основі сиру кисломолочного з рослинними інгредієнтами. Отримані дані доцільно використовувати для уточнення режимів низькотемпературної обробки та розрахунків кількості вимороженої вологи при визначеній температурі. В статье приведены результаты измерений криоскопических температур смесей на основе творога с растительными ингредиентами. Получены данные целесообразно использовать для уточнения режимов низкотемпературной обработки и расчетов количества выморозившей влаги при определенной температуре. In the article the results of measurings of cryoscopic temperatures of mixtures are resulted on the basis of cheese soul-milk with vegetable ingredients. Information is got it is expedient to use for clarification of the modes of low temperature treatment and calculations of amount of freezing out moisture at a certain temperature.
 
Date 2012-03-26T15:06:04Z
2012-03-26T15:06:04Z
2011
 
Identifier Грек, О. В. Кріоскопічна температура сумішей на основі сиру кисломолочного / О. В. Грек, А. В. Тимчук // Продовольча індустрія.– 2011. - № 3. - С. 20–23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/513