Запис Детальніше

Оптимізація рецептурного складу морозива «Сирок»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація рецептурного складу морозива «Сирок»
Оптимизация рецептурного состава мороженого «Сырок»
Optimization the prescription of ice-cream "Sirok"
 
Creator Осьмак (Федченко), Т. Г.
Касьянова, Н. О.
Скорченко, Т. А.
Osmak (Fedchenko), T.
Kasyanova, N.
Скорченко, Т. А.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Skorchenko, T.
Касьянова, Н. А.
 
Subject моделювання
системний аналіз
параметрична схема
дисперсія
рівняння регресії
моделирование
системный анализ
параметрическая схема
дисперсия
уравнение регрессии
modeling
system analysis
parametric scheme
the variance
the regression equation
 
Description Системний аналіз технологічного процесу виробництва морозива «Сирок» проведено шляхом розробки параметричної схеми підсистеми фризерування суміші, організації ортогонального композиційного планування другого порядку та статистичного опрацювання результатів. Визначено оптимальну дозу внесення сиру кисломолочного у рецептурах морозива «Сирок», вона становить 47%. Системный анализ технологического процесса производства мороженого «Сырок» проведено путем разработки параметрической схемы подсистемы фризерования смеси, организации ортогонального композиционного планирования второго порядка и статистической обработки результатов. Определена оптимальная доза внесения творога, которая составляет 47%.
A systematic analysis of the technological process of production of ice cream "Syrok" carried out by developing a parametric circuit subsystem freezing mixture,
an organization of orthogonal planning composite second order and statistical analysis of results. The optimum dose of cheese, which is 47%.
 
Date 2012-03-26T15:22:54Z
2012-03-26T15:22:54Z
2011
 
Identifier Осьмак , Т. Г. Оптимізація рецептурного складу морозива «Сирок» / Т. Г. Осьмак, Н. О. Касьянова, Т. А. Скорченко // Харчова промисловість. - 2011. - Вип. 10-11. - С. 96-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/515