Оптимізація рецептурного складу морозива «Сирок»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація рецептурного складу морозива «Сирок»
Оптимизация рецептурного состава мороженого «Сырок» Optimization the prescription of ice-cream "Sirok" |
|
Creator |
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Касьянова, Н. О. Скорченко, Т. А. Osmak (Fedchenko), T. Kasyanova, N. Скорченко, Т. А. Осьмак (Федченко), Т. Г. Skorchenko, T. Касьянова, Н. А. |
|
Subject |
моделювання
системний аналіз параметрична схема дисперсія рівняння регресії моделирование системный анализ параметрическая схема дисперсия уравнение регрессии modeling system analysis parametric scheme the variance the regression equation |
|
Description |
Системний аналіз технологічного процесу виробництва морозива «Сирок» проведено шляхом розробки параметричної схеми підсистеми фризерування суміші, організації ортогонального композиційного планування другого порядку та статистичного опрацювання результатів. Визначено оптимальну дозу внесення сиру кисломолочного у рецептурах морозива «Сирок», вона становить 47%. Системный анализ технологического процесса производства мороженого «Сырок» проведено путем разработки параметрической схемы подсистемы фризерования смеси, организации ортогонального композиционного планирования второго порядка и статистической обработки результатов. Определена оптимальная доза внесения творога, которая составляет 47%. A systematic analysis of the technological process of production of ice cream "Syrok" carried out by developing a parametric circuit subsystem freezing mixture, an organization of orthogonal planning composite second order and statistical analysis of results. The optimum dose of cheese, which is 47%. |
|
Date |
2012-03-26T15:22:54Z
2012-03-26T15:22:54Z 2011 |
|
Identifier |
Осьмак , Т. Г. Оптимізація рецептурного складу морозива «Сирок» / Т. Г. Осьмак, Н. О. Касьянова, Т. А. Скорченко // Харчова промисловість. - 2011. - Вип. 10-11. - С. 96-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/515 |
|