Запис Детальніше

Підвищення біологічної цінності та покращення смаку пива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення біологічної цінності та покращення смаку пива
Повышение биологической ценности и улучшения качества пива
The Expansion assortment and increasing of biological value beer
 
Creator Мелетьєв, А. Є.
Мелетьев, А. Е.
Meletev, A.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Карпутіна, М. В.
Карпутина, М. В.
Karputina, M.
 
Subject Імбир,сусло, біологічно активні речовини, смак пива.
Имбирь, сусло, биологически активные вещества, вкус пива.
Ginger, mash,biological active material.
 
Description Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пива з використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту напою.
Исследовано особенности технологи, органолептические и аналитические показатели пива с использованием имбиря как нетрадиционногосырья для расширения асортимента напитка.
The Explored particularity technology, organolept, economic factors beer with use of ginger as untraditional biological active cheese for expansion of the assortment of thedrink.
 
Date 2012-03-27T07:39:31Z
2012-03-27T07:39:31Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/547
 
Language other