Підвищення біологічної цінності та покращення смаку пива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення біологічної цінності та покращення смаку пива
Повышение биологической ценности и улучшения качества пива The Expansion assortment and increasing of biological value beer |
|
Creator |
Мелетьєв, А. Є.
Мелетьев, А. Е. Meletev, A. Романова, З. М. Романова, З. Н. Romanova, Z. Карпутіна, М. В. Карпутина, М. В. Karputina, M. |
|
Subject |
Імбир,сусло, біологічно активні речовини, смак пива.
Имбирь, сусло, биологически активные вещества, вкус пива. Ginger, mash,biological active material. |
|
Description |
Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пива з використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту напою.
Исследовано особенности технологи, органолептические и аналитические показатели пива с использованием имбиря как нетрадиционногосырья для расширения асортимента напитка. The Explored particularity technology, organolept, economic factors beer with use of ginger as untraditional biological active cheese for expansion of the assortment of thedrink. |
|
Date |
2012-03-27T07:39:31Z
2012-03-27T07:39:31Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/547
|
|
Language |
other
|
|