Запис Детальніше

Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану
Исследвание структурно-механических свойств безбелкового теста с камедями гуара и ксантана
Research of structural and mechanical properties of exalbuminous dough with guar gum and xanthan gum
 
Creator Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grishchenko, A.
Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject Безбілкове тісто, камеді, реологічні властивості.
Безбелковое тесто, камеди, реологические свойства.
Exalbuminous dought, gum, rheological properties.
 
Description Досліджено реологічні властивості безбілкового тіста. Встановлено вплив камедей гуару і ксантану на в’язкість тіста з крохмалю, що не містить клейковини, та його властивості. Встановлено синергічну взаємодію камедей.
Исследованы реологические свойства безбелкового теста. Доказано влияние камедей гуара и ксантан на вязкость теста из крахмала.
In this study investigated rheological pro-perties of albumen free dought prepared using guar gum and xanthan gum. Investigated influence of different types of raw material on a technological process and quality of albumen free dought. Synergistic interaction between gums was established.
 
Date 2012-04-01T17:59:00Z
2012-04-01T17:59:00Z
2010-03-02
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/646
 
Language uk_UK