Запис Детальніше

Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру
Казеин и казеинаты. Гравиметрический метод определения жира
Caseins of and caseinats. Gravmetric of method
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject гравіметричний метод
гравиметрический
gravmetric of method
стандарт
казеїн та казеїнати
казеин и казеинаты
standard
сaseins of and caseinats
 
Description Національний стандарт відповідає ІSO 5543:1986 Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
Национальный стандарт соотвествует ІSO 5543:1986 Казеин и казеинаты. Гравиметрический метод определения содержания жира (контрольный метод). Степень соответствия – идентична (IDT). Введено впервые.
A national standard meets ISO 5543:1986 Caseins and caseinats - Determination of fat content - Gravmetric of method (Reference of method). A degree of accordance is identical (IDT).
 
Date 2012-04-03T09:28:11Z
2012-04-03T09:28:11Z
2012
 
Identifier Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру : ДСТУ ISO 5543:2005. / А. І. Українець, Л. М. Хомічак, О. А. Савченко – К. : Держспоживстандарт України, 2007. – 11 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
 
Language other