Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру
Казеин и казеинаты. Гравиметрический метод определения жира Caseins of and caseinats. Gravmetric of method |
|
Creator |
Українець, А. І.
Украинец, А. И. Ukrainets, A. Хомічак, Л. М. Хомичак, Л. М. Homichak, L. Савченко, О. А. Савченко, А. А. Savchenko, O. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
гравіметричний метод
гравиметрический gravmetric of method стандарт казеїн та казеїнати казеин и казеинаты standard сaseins of and caseinats |
|
Description |
Національний стандарт відповідає ІSO 5543:1986 Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
Национальный стандарт соотвествует ІSO 5543:1986 Казеин и казеинаты. Гравиметрический метод определения содержания жира (контрольный метод). Степень соответствия – идентична (IDT). Введено впервые. A national standard meets ISO 5543:1986 Caseins and caseinats - Determination of fat content - Gravmetric of method (Reference of method). A degree of accordance is identical (IDT). |
|
Date |
2012-04-03T09:28:11Z
2012-04-03T09:28:11Z 2012 |
|
Identifier |
Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру
: ДСТУ ISO 5543:2005. / А. І. Українець, Л. М. Хомічак, О. А. Савченко – К. : Держспоживстандарт України, 2007. – 11 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/681 |
|
Language |
other
|
|