Запис Детальніше

Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)
Сыр альбуминный. Определение содержимого сухого вещества (контрольный метод)
Whey cheese. Determination of dry matter content (Reference method)
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Циганков, С. П.
Цыганков, С. П.
Tsygankov, S.
 
Subject стандарт
стандарт
standard
сир альбумінний
визначення вмісту сухої речовини
сыр альбуминный
определение содержимого сухого вещества
whey cheese
determination of dry matter content
 
Description Національний стандарт відповідає ІSO 2920:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method) (Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
Национальный стандарт отвечает ІSO 5543:1986 Сыр альбуминный. Определение содержимого сухого вещества (контрольный метод). Степень соответствия – идентична (IDT). Введено впервые.
A national standard meets ISO 5543:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).
 
Date 2012-04-04T12:03:38Z
2012-04-04T12:03:38Z
2012
 
Identifier ДСТУ ISO 2920:2005. Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/705
 
Language other