Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)
Сыр альбуминный. Определение содержимого сухого вещества (контрольный метод) Whey cheese. Determination of dry matter content (Reference method) |
|
Creator |
Українець, А. І.
Украинец, А. И. Ukrainets, A. Хомічак, Л. М. Хомичак, Л. М. Homichak, L. Савченко, О. А. Савченко, А. А. Savchenko, O. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. Циганков, С. П. Цыганков, С. П. Tsygankov, S. |
|
Subject |
стандарт
стандарт standard сир альбумінний визначення вмісту сухої речовини сыр альбуминный определение содержимого сухого вещества whey cheese determination of dry matter content |
|
Description |
Національний стандарт відповідає ІSO 2920:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method) (Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
Национальный стандарт отвечает ІSO 5543:1986 Сыр альбуминный. Определение содержимого сухого вещества (контрольный метод). Степень соответствия – идентична (IDT). Введено впервые. A national standard meets ISO 5543:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT). |
|
Date |
2012-04-04T12:03:38Z
2012-04-04T12:03:38Z 2012 |
|
Identifier |
ДСТУ ISO 2920:2005. Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/705 |
|
Language |
other
|
|