Запис Детальніше

Мікробіологія харчових виробництв. Лабораторний практикум

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія харчових виробництв. Лабораторний практикум
Mikrobiology of food production. Laboratory practice
Микробиология пищевых производств. Лабораторный практикум
 
Creator Грегірчак, Н. М.
Gregirchak, N.
Грегирчак, Н. Н.
 
Subject Мікробіологічний аналіз, мікроорганізми, якість харчових продуктів.
Microbiological analysis, microorganisms, quality of food.
Микробиологический анализ, микроорганизмы, качество пищевых продуктов.
 
Description Викладено методи мікроскопування, підготовки та стерилізації поживних середовищ, морфологічні та культуральні особливості різних груп мікроорганізмів, способи виділення чистих культур мікроорганізмів, їх кількісний облік, розглянуто методи визначення безпеки харчових продуктів за мікробіологічними показниками.
Наведені у виданні завдання спрямовані на набуття студентами навичок самостійної роботи в мікробіологічній лабораторії для аналізу якості харчових продуктів, визначення виду мікроорганізмів, виділення їх із харчових продуктів і навколишнього середовища, а також вивчення факторів впливу довкілля на розвиток мікроорганізмів.
Для студентів технологів харчових виробництв, аспірантів, працівників лабораторій харчових підприємств та переробної галузі.
Изложены методы микроскопирования, подготовки и стерилизации питательных сред, морфологические и культуральные особенности различных групп микроорганизмов, способы выделения чистых культур микроорганизмов, их количественный учет, рассмотрены методы определения безопасности пищевых продуктов по микробиологическим показателям.
Приведенные в издании задания направлены на приобретение студентами навыков самостоятельной работы в микробиологической лаборатории для анализа качества пищевых продуктов, определения вида микроорганизмов, выделение их из пищевых продуктов и окружающей среды, а также изучение факторов влияния окружающей среды на развитие микроорганизмов.
Для студентов технологов пищевых производств, аспирантов, работников лабораторий пищевых производств.
The methods microscoping, preparation and sterilization of growth media, morphological and Cultural peculiarities of different groups of microorganisms, methods of selection of pure cultures of microorganisms, they are quantifiable, are considered methods of determining the safety of food products for microbiological parameters.
Listed in the publication of tasks aimed at acquiring students habits of independent work in the microbiology laboratory for the analysis of food quality, determine the type of microorganisms, separation from their food and the environment and the study of environmental factors influence the development of microorganisms.
For students in food production, graduate students, laboratory workers and food processing industry enterprises.
 
Publisher Київ, НУХТ
 
Date 2012-04-03T10:57:45Z
2012-04-03T10:57:45Z
2009
 
Type Book
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
 
Language uk_UK