Запис Детальніше

Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)
Сыр и плавленный сыр. Гравиметрический метод определения содержимого жира (контрольный метод)
Cheese and processed cheese products. Determination of fat content. Gravimetric method. (Reference method)
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject стандарт
standard
сир
плавлений сир
гравіметричний метод
сыр
плавленный сыр
гравиметрический метод
cheese
 
Description Національний стандарт відповідає ІSO 1735:1987 Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
Национальный стандарт отвечает ІSO 1735:1987 Сыр и плавленный сыр. Гравиметрический метод определения содержимого жира (контрольный метод). Степень соответствия – идентична (IDT). Введено впервые.
A national standard meets ІSO 1735: Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method. (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).
 
Date 2012-04-04T12:12:04Z
2012-04-04T12:12:04Z
2012
 
Identifier ДСТУ ISO 1735:2005. Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/706
 
Language other