Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)
Сыр и плавленный сыр. Гравиметрический метод определения содержимого жира (контрольный метод) Cheese and processed cheese products. Determination of fat content. Gravimetric method. (Reference method) |
|
Creator |
Українець, А. І.
Украинец, А. И. Ukrainets, A. Хомічак, Л. М. Хомичак, Л. М. Homichak, L. Савченко, О. А. Савченко, А. А. Savchenko, O. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
стандарт
standard сир плавлений сир гравіметричний метод сыр плавленный сыр гравиметрический метод cheese |
|
Description |
Національний стандарт відповідає ІSO 1735:1987 Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
Национальный стандарт отвечает ІSO 1735:1987 Сыр и плавленный сыр. Гравиметрический метод определения содержимого жира (контрольный метод). Степень соответствия – идентична (IDT). Введено впервые. A national standard meets ІSO 1735: Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method. (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT). |
|
Date |
2012-04-04T12:12:04Z
2012-04-04T12:12:04Z 2012 |
|
Identifier |
ДСТУ ISO 1735:2005. Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/706 |
|
Language |
other
|
|