Запис Детальніше

Цукор у харчуванні людини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Цукор у харчуванні людини
Сахар в питании человека
Sugar in human nutrition
 
Creator Штангеєва, Н. І.
Штангеэва, Н. И.
Shtangeeva, N.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
 
Subject Цукор, цукропродукти, цукрозамінники, раціональне харчування, асортимент, метаболізм, вуглеводи, глюкоза, фруктоза, ступінь солодкості, крохмаль.
Сахар, сахаропродукты, сахарозаменители, рациональное питание, ассортимент, метаболизм, углеводы, глюказа, фруктоза, степень сладости, крахмал.
Sugar, sugar products, sugar substitutes, rational feed, assortment, metabolism, carbonhydratess, glucose, fructose, degree of solodkost, starch.
 
Description Наведені дані щодо впливу цукру і цукрозамінників на організм людини, проаналізовані причини антицукрової пропаганди, підкреслена необхідність розширення асортиметну вітчизняних цукропродуктів і цукрозамінників.
Приведенные данные о влиянии сахара и сахарозаменителей на организм человека, проанализированы причины антицукровои пропаганды, подчеркнута необходимость расширения асортиметну отечественных цукропродуктив и сахарозаменителей.
The following information in relation to influence of sugar and sugar substitutes on the human body, analysed reasons of antisaccharine propaganda, underline necessity of expansion of asortimetnu domestic sugar products and sugar substitutes.
 
Date 2012-04-04T15:03:48Z
2012-04-04T15:03:48Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/720
 
Language other