Запис Детальніше

Удосконалений експрес-метод визначення кольоровості білого цукру на модернізованому колориметрі ЦУ ТЕП-СМ

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалений експрес-метод визначення кольоровості білого цукру на модернізованому колориметрі ЦУ ТЕП-СМ
Усовершенствованная экспресс-метод определения цветности белого сахара на модернизированный колориметр ЦУ ТЭП-СМ
Advanced express method of white sugar colour index definition on the modernized colorimeter SU-TEP-SM
 
Creator Тихонюк, А. В.
Тихонюк, А. В.
Tikhonyuk, A.
Дадеко, Л. І.
Дадеко, Л. И.
Dadeko, L.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
 
Subject світлодіоди
светлодиоды
light-emitting diodes
білий цукор
колориметр ЦУ-ТЕП-СМ
модернізація
удосконалений експрес-метод
кольоровість
похибка
умовні одиниці
шкала
белый сахар
модернизация
усовершенствованный экспресс-метод
цветность
погрешность
условные единицы
white sugar
chromometer ZU TEP-CM
modernization
improved express method
coloured
error
ICUMSA
conditional units
scale
 
Description За рахунок модернізації приладу для вимірювання кольоровості білого цукру без розбавлення та вдосконалення відповідної методики без попередньої пробопідготовки вдалося скоротити тривалість проведення аналізу до 30 секунд та отримати значення кольоровості з похибкою, що не перевищує вимоги ДСТУ 2015-92 (ГОСТ 12572-93).
За счет модернизации прибора для измерения цветности белого сахара без разбавления и совершенствование соответствующей методики без предварительной пробоподготовки удалось сократить продолжительность проведения анализа до 30 секунд и получить значение цветности с погрешностью, не превышающей требования ДСТУ 2015-92 (ГОСТ 12572-93).
Due to modernization of device for measuring the coloured of white sugar without dilution and perfection of the proper method without previous sample preparation to shorten duration of up of analysis to 30 seconds and to get the value of coloured with an error which does not exceed the requirement of DSTU 2015-92 (GOST 12572-93).
 
Date 2012-04-04T15:07:58Z
2012-04-04T15:07:58Z
2010
 
Identifier Удосконалений експрес-метод визначення кольоровості білого цукру на модернізованому колориметрі ЦУ ТЕП-СМ / А. В. Тихонюк, Л. І. Даденко, Л. М. Хомічак, Л. С. Клименко // Цукор України. - 2010. - № 3 (59). – С. 37-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/721
 
Language other