Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів 1-2 курсів спеціальності 6.051701 «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів 1-2 курсів спеціальності 6.051701 «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»
Методические рекомендации для проведение практических занятий для студентов 1-2 курса специальности 6.051701 «Технология пищевых продуктов оздоровительного и профилактического назначения» Methodological recommendations for practical lessons for 1-3 year students of specially 6.051701 “Health improving and Preventive Products Technology” |
|
Creator |
Кохан, О. М.
Кохан, Е. Н. Kohan, O. Михайлова, Н. О. Михайлова, Н. А. Mykhailova, N. Юрчук, Л. В. Юрчук, Л. В. Yurchuk, L. |
|
Subject |
основні продукти харчування
основные продукты питания preservatives staples здорове харчування біологічні продукти йогурт фаст фуд сік клітковина пастеризація поживні речовини вуглеводи штучні добавки консерванти здоровое питание биологические продукты йогурт фаст фуд сок клетчатка пастеризация питательные вещества углеводы исскуственные добавки консерванты healthy nutrition biological products yoghurt fast food juice fiber pasteurization nutrients carbohydrates artificial additives |
|
Description |
Методичні вказівки спрямовані на ознайомлення з лексикою, пов’язаною з технологіями виробництва харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.
Методические указания, направленные на ознакомление с лексикой, связанной с технологиями производства пищевых продуктов оздоровительного и профилактического назначения. Methodological materials are aimed for introducing vocabulary connected with health-improving and preventive products technology. |
|
Date |
2012-04-11T08:16:02Z
2012-04-11T08:16:02Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Англійська мова : Методичні вказівки до проведення практичних занять для студ. І - II курсів спеціальності «Технологія харчових продуктів
оздоровчого та профілактичного призначення» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної фор. нав. / Уклад.: О. М. Кохан, Н. О. Михайлова, Л. В. Юрчук. - К.: НУХТ, 2010. - 28 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/830 |
|
Language |
other
|
|