Запис Детальніше

Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів 1-2 курсів спеціальності 6.051701 «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів 1-2 курсів спеціальності 6.051701 «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»
Методические рекомендации для проведение практических занятий для студентов 1-2 курса специальности 6.051701 «Технология пищевых продуктов оздоровительного и профилактического назначения»
Methodological recommendations for practical lessons for 1-3 year students of specially 6.051701 “Health improving and Preventive Products Technology”
 
Creator Кохан, О. М.
Кохан, Е. Н.
Kohan, O.
Михайлова, Н. О.
Михайлова, Н. А.
Mykhailova, N.
Юрчук, Л. В.
Юрчук, Л. В.
Yurchuk, L.
 
Subject основні продукти харчування
основные продукты питания
preservatives staples
здорове харчування
біологічні продукти
йогурт
фаст фуд
сік
клітковина
пастеризація
поживні речовини
вуглеводи
штучні добавки
консерванти
здоровое питание
биологические продукты
йогурт
фаст фуд
сок
клетчатка
пастеризация
питательные вещества
углеводы
исскуственные добавки
консерванты
healthy nutrition
biological products
yoghurt
fast food
juice
fiber
pasteurization
nutrients
carbohydrates
artificial
additives
 
Description Методичні вказівки спрямовані на ознайомлення з лексикою, пов’язаною з технологіями виробництва харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.
Методические указания, направленные на ознакомление с лексикой, связанной с технологиями производства пищевых продуктов оздоровительного и профилактического назначения.
Methodological materials are aimed for introducing vocabulary connected with health-improving and preventive products technology.
 
Date 2012-04-11T08:16:02Z
2012-04-11T08:16:02Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Англійська мова : Методичні вказівки до проведення практичних занять для студ. І - II курсів спеціальності «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної фор. нав. / Уклад.: О. М. Кохан, Н. О. Михайлова, Л. В. Юрчук. - К.: НУХТ, 2010. - 28 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/830
 
Language other